Tiedät varmasti sen tunteen kun lihakset on kipeät?

Pää ei käänny ja päätä särkee?

Olet ehkä koittanut venytellä mutta ei siltikään auta?

Lihaskipu on yleinen oire. Se saattaa iskeä yöunien jälkeen. Heräät aamulla ja paikat ihan jumissa. pää ei käänny ja niska-hartiat on niin kipeenä että sattuu.Tai kenties olet istunut tai ollut paikoillaan liian pitkään. Kipeät lihakset ja pitkittyneet lihaskivut saattaa heiketä elämänlaatua. Pahimmassa tapauksessa lihakset tulehtuu niin pahasti että joutuu menemään lääkärille hakemaan lihastulehduslääkettä ja sairaslomaa. Tämä tulee sekä yhteiskunnalle että työnantajalle kalliiksi.

Myös kovat treenit saattaa pistää lihakset jumiin.Olewt ehkä tehnyt kovan jalkatreenin ja siitä seuraa kovat jalkakivut? Kannattaa kokeilla laittaa treenin jälkeen joko Magnesium in-strong voidetta tai Ice poweria jalkoihin ennen nukkumaanmenoa.

Monia keinoja on saada paikat auki mikäli venyttelyt ei riitä.

Seuraavaksi esittelen muutaman tuotteen mitkä kannattaa löytyä kotikaapeista:

Magnesium In- Strong voide

Lisääntyneeseen magnesiumintarpeeseen! Magnesiumvoiteita voi käyttää myös magnesiumravintolisätablettien kanssa varmistamaan riittävän magnesiumin saannin (esim. imeytyvyysongelmissa). Vähentää lihaskramppeja ja lihasten jäykkyyttä. Magnesium imeytyy voiteesta ihon läpi. Raikas eteerinen tuoksu (mentoli).

  • Kaikille liikkujille, sillä magnesiumia poistuu hien mukana
  • Magnesiumin puute aiheuttaa lihaskramppeja ja väsymystä
  • Diabeetikoilla ja iäkkäillä on usein liian alhaiset magnesiumtasot

Tutustu tuotteeseen tästä.

ICE´N´HOT kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli 90 g, Fysioline

ICE ’n’ HOT on kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen. Mentolia sisältävä geeli viilentää pitkävaikutteisesti ja vaikutusta seuraa miellyttävä lämmön tunne, joka rentouttaa lihasjännityksiä.ICE ’n’ HOT sopii käytettäväksi:

  • jännittyneille ja rasittuneille lihaksille
  • niska- ja hartiakipuihin
  • lievittämään nivelten kiputiloja.
  • ennen urheilusuoritusta
  • nopeuttamaan palautumista fyysisestä rasituksesta.

Tutustu tuotteeseen tästä.

IcePower 75 ml, Fysioline

Tutkitusti tehokas, pitkävaikutteinen Ice Power-geeli 75ml:n tuubissa. Ice Power -geeli vähentää turvotus- ja tulehdusbesteiden muodostumista, poistaa tulehdustekijöitä ja kuona-aineita, vähentaa turvotusta ja kipua, laukaisee lihasjännitystä ja lisää kipuhormonien muodostumista lääkeaineettomasti. Ice Power -geeli on suosittu ja turvallinen, lääkeaineeton kivunhoitomuoto!

Tutustu tuotteeseen tästä.

Kaikki nämä tuotteet löydät Super J kuapasta. Tutuustu tuotteisiin tästä.