Magnesium In Strong -voide 90 ml, Fysioline

6,90  sis. alv

Magnesium In Strong -voide 90 ml, Fysioline

Magnesium imeytyy voiteesta ihon läpi ja kehon magnesiumtaso kohoaa. Vähentää lihaskramppeja sekä lihasten jäykkyyttä ja kipeytymistä.

Voidepohja kuljettaa magnesiumsuolan ihon läpi ja magnesium kulkeutuu nopeasti kaikkialle kehoon. Solujen magnesiumpitoisuus nousee. Tutkimusten mukaan tämä on tehokas tapa tuoda magnesiumia elimistöön.

Magnesium vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan, lihasten supistukseen, hermojen toimintaan, proteiinien muodostukseen ja noin 300 entsyymin toimintaan. Luusto toimii magnesiumvarastona. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia proteiinisynteesiä. Paikallisesti Magnesium In Strong -voide vähentää lihaskramppeja sekä lihasten jäykkyyttä ja kipeytymistä.

Magnesium In Strong -voide on tarkoitettu kaikille liikkujille, sillä magnesiumia poistuu hien mukana. Magnesiumin puute aiheuttaa lihaskramppeja ja väsymystä. Magnesium In vähentää myös lihasten kipeytymistä. Diabeetikoilla ja iäkkäillä on usein liian alhaiset magnesiumtasot. Magnesium In -voiteet ovat hyvä vaihtoehto myös niille, jotka sietävät huonosti suun kautta otettavia magnesiumvalmisteita. Tabletteina nautittava magnesium imeytyy huonosti ja aiheuttaa monille vatsaärsytystä ja jopa ripulia. Käyttämällä magnesiumvoidetta vältytään suun kautta nautittavan magnesiumin ikäviltä sivuvaikutuksilta.

 

Magnesium In Strong -voiteen kosteuttava voidepohja hoitaa kuivaa ihoa.

Magnesium In Strong -voide on valmistettu Suomessa. Parabeeniton.

 

Pakkauskoot: tuubi 90 g ja pumppupullo 300 ml 

Ainesosat: Aqua, Magnesium Sulfate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Peg-100 Stearate, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Acacia Senegal Gum Extract, Xanthan Gum, Menthol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Käyttö: Hiero iholle 2–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voiteen magnesium imeytyy parhaiten ohuiden ihoalueiden läpi. Voidetta voi levittää myös esim. pohkeiden ja reisien alueille.

Vaikuttavien aineiden määrä / n. 1 g:
Magnesium 10 mg

Valmistusmaa: Suomi

Maahantuoja/markkinoija: Fysioline

Katso myös muut lihasten ja nivelten hoitotuotteet

Postikulut 6,90€
yli 50€  tilauksiin ilmainen toimitus.