Sini Sabotage on Suomen tunnetuin naisräppäri. Sini Sabotage julkaisi esikoisalbuminsa ensimmäisen singlen ja musiikkivideon Levikset repee huhtikuussa 2013, ja se nousi yhdessä yössä hitiksi. Siitä tuli myös Suomen 2013 kuunnelluin kappale.

Sen jälkeen Sini on ahkerasti kiertänyt keikkailemassa ympäri Suomen, tehnyt musiikkia. Uusin levy Blueberry Makkonen julkaistiin 2020.

Sini on ollut Idols– tuomarina Idolsin seitsämennellä kaudella 2013, Esiintynyt Iholla-sarjassa. Sini on mysö Olenjulkkis-päästäkää minut pois ohjelman ensimmäisellä kaudella, joka tulee parhaillaan mtv3- kanavalla.

Kutsuin Sini Sabotagen Super J Podcastiin vieraaksi.

Reilun tunnin mittaisessa jaksossa kerkesimme hyvin pureutumaan ja tutustumaan Siniin paremmin, nyt sinullakin on mahdollisuus siihen. Podcast jakso on erittäin viihdyttävää kuunneltavaa. Joten tätä et haluua jättää kuuntelematta.

Kysyin Siniltä heti ensimmäiseksi ” Vieläkö räjäyttelet ihmisiä?” Sain heti Sinin nauramaan ja keskustelut lähti hyvin liikkeelle kevyissä merkeissä.

Aloitimme ihan siitä miten Sini on päätynyt räppäriksi. Sini palasiajassa toodella pitkälle ajassa ja kertoi koko tarinan. Keskutelimme paljon musiikin teosta, keikkailusta, artistin elämästä.

Sini kertoi Levikset repee- jälkeisestä elämästä. Miten se muutti elämän yhdessä yössä. Mitä julkisuus toi mukanaan?

Keskustelimme myös reality- sarjoista missä Sini on ollut. Erityisesti Olen julkkis- päästäkää minut pois – ohjelmasta. Miten reality sarjat on muuttanut ihmisten käsitystä.

Moni luulee että artisti imago on sama kun se millainen ihminen oikeesti vapaa-ajalla on.

Keskustelimme paljon Olen julkkis- päästäkää minut pois ohjelmasta. Millaista siellä viidakossa oli oikeasti. Riisi ei kuulemma enää maistu 😂

Puhuimme myös paljon hyvinvoinnista ja urheilusta. Miten pitää itsestään huolta kun artistin elämä on hetkistä? Mitkä on Sinin omat keinot ja konstit.

Keskustelimme myös mitä Sinin elämään muuten kuuluu musiikin lisäksi, Sinin haaveista sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Sini paljasti jaksossa mitä hänen tulevaisuuteensa kuuluu!

Kaikki tämä selviää myös sinulle kuunneltuasi jakson. Tässä jaksossa on viihdettä kerrakseen!

Voit kuunnella jakson tästä alapuolelta suoraan.

Podcast kuunneltavissa myös Spotifyssä.

Super J Podcast on Johanna Repo pitämä podcast.

Podcastissa eri alojen yrittäjiä, urheilijoita sekä mielenkiintoisia persoonia.

Podcastia voit kuunnella:

YouTube

Spotify

SoundCloud

Haluatko Super J podcastiin vieraaksi? Olethan hyvä tyyppi ja asenteesi on kunnossa.

Lähetä sähköpostia johanna@superj.fi