Oletko kova urheilemaan? Tykkäätkö saunoa? Onko sinulla fyysinen työ? Maistuuko alkoholi? Tykkäätkö kesähelteistä tai heräätkö yöisin pissahätään? Jos vastasit kyllä johonkin tai kenties kaikkiin niin jatka lukemista. Tämä artikkeli on sinulle.

Hikoillessa tarvitsemme nestettä. Hikoillessa menetämme paljon mineraaleja. Jotta estämme kehon kuivumista pitää meidän pitää huolta kehon nestetasapainosta. Tankkaamalla elektolyyttijauhetta ennen suoritusta, treenin aikana, sekä kovan koitoksen jälkeen estämme kehon kuivumisen ja pidämme huolta nestetasapainosta.

Jotta saamme nestetasapainon pidettyä tarvitsemme nesteeksi muutakin kuin vettä.

Elektrolyyttijauheet on noussut suosioon eikä mikään ihme.

Parempaa nesteyttäjää ei löydy. Luonnollinen makeutus, ei väri ja makeutusaineita eikä sisällä sokeria.

Elektrolyyttijauhe kannattaa ottaa jokapäiväiseen käyttöön jos:

-Urheilet paljon

-Vaelluksille

-Fyysinen työ

-Tykkäät saunoa

-Krapula juomaksi

-Kuumanan kesäpäivänä

Heräätkö öisin pissahaätään?

Itse aikaisemmin heräsin lähes joka yö pissahätään. Se oli raivostuttavaa. Yöunet heikentyi merkittävästi. Kunnes tajusin testata ottaa elektrolyyttijauhetta iltaisin juuri ennen nukkumaan menoa. Siihen loppui vessassa ravaaminen öisin.

Testaa: Laita elektrolyyttijauhessa pieneen tilkkaan vettä ja juo se juuri ennen nukkumaanmenoa!


Elektrolyyttijauhe ananas

Elektrolyyttijauhe, joka sisältää elektrolyyttejä juuri oikeassa suhteessa nestetasapainon ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Elektrolyyttijauhe sisältää natriumia, kaliumia, kloridia ja magnesiumia. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.
Elektrolyytit
 ovat mineraaleja, joita keho tarvitsee sekä solun ulkoisen (natriumin) että solun sisäisen (kalium) nestetasapainon säilyttämiseen. Elimistön tärkeimmät elektrolyytitovat natrium, kalium magnesium sekä kalsium.

Itse tykkään eniten Puhdistamon elektrolyyttijauheista.

Puhdistamon elektrolyyttijauhe sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää. Tuotteen mineraalit ja elektrolyytit ovat peräisin huippulaadukkaista lähteistä. Tuotteen perusta eli natrium on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin ja kloridin lisäksi 80 muuta mineraalia sekä hivenainetta. Näiden lisäksi tuotteessa on mukana tehokkaasti imeytyvät muodot kaliumista sekä magnesiumista. C-vitamiini taas on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista.

Elektrolyyttijauheet soveltuu kesähelteen nesteyttäjäksi, treenin nesteyttäjäksi, saunajuomaksi nesteyttäjäksi.

Elektrolyyttijauheet tunnetaan myös oivana krapulajuomana.

Itse kun teen fyysistä hierojan työtä käytän eloktrolyyttijauhetta päivittäin. Sekä janojuoman sekaan. Olen myös kova saunomaa joten käytän myös saunajuoman seassa. Elektrolyyttijauheet kulkee aina mukana kaikkialla reissuissa. Kesällä sekä ulkomaanreissuilla hellejuomana.

Elektrolyyttijauheet Super J kaupasta.

Kaikki Puhdistamon tuotteet -20%

koodilla: puhdistamo20

Katso myös muut verkkokaupan tuotteet tästä.