Ryhtiliivi Posture Corrector, Gymstick

19,80  sis. alv

Ryhtiliivi Posture Corrector, Gymstick

HUONO RYHTI KUNTOON NOPEASTI!

Huomaatko olevasi usein lytyssä tai teetkö paljon töitä tietokoneen ääressä? Huono ryhti johtuu usein yhdessä asennossa tehtävästä toimistotyöstä tai päätetyöskentelystä, jossa kädet ovat jatkuvasti kehon edessä aiheuttaen olkapäiden valumisen etukumaraan.

Huono ryhti on usein syynä vaivoihin  niskassa, olkapäissä ja rintarangassa. Huono ryhti johtuu siitä että olkapäät putoavat eteenpäin ja aiheuttavat epänormaalin kuormituksen. Tämä kuormitus johtaa usein kipuun. Tämän päivän istumatyö tietokoneen ääressä aiheuttaa usein kipua niskan ja olkapäitten alueella.

Tietoista ryhdin parantamista omin avuin ja ryhtiä ajattelemalla  on vaikea saada,  mutta nykyään on tehokasta apua paremman ryhdin saavuttamiseen.

Liivin tarkoitus on myös muistuttaa itseä hyvän ryhdin säilyttämisestä, jolloin ryhti tallentuu lihasmuistiin ja säilyy lopulta itsestään. Ryhtiliivi on saatavilla kahdessa koossa S/M, sekä L/XL. Liiveissä on myös säätövara juuri sopivan istuvuuden säätämistä varten.

Hyödyt

  • Oikaisee ryhtiä ja parantaa työskentelyergonomiaa
  • Ergonominen asento on helpompi säilyttää
  • Muistuttaa hyvän ryhdin säilyttämisestä
  • Kaksi eri kokoa ja säätövara takaa hyvän istuvuuden

 

Koko: Säädettävä S / M tai L / XLL taajuuskorjain.
Koko L/XL: Rinnan ympärys kainalon kohdalta > 90cm
Valikoimassa koko:
S/M

L/XL

Gymstick on johtava suomalainen kuntoiluvälinebrändi, joka tarjoaa asiakkailleen yhden alan suurimmista urheilu-, kuntoilu- ja hyvinvointivälinevalikoimista. Yli 650 ainutlaatuisen tuotteen valikoimalla Gymstick pystyy tarjoamaan kaikentyyppisiä kuntoiluvälineita aina ammattitason kardiolaitteista pienempiin kotikuntoiluvälineisiin. Yrityksemme tarkoituksena on auttaa käyttäjiä harjoittelemaan tehokkaammin ja helpommin, kuntotasosta riippumatta.
Postikulut 6,90€
yli 50€  tilauksiin ilmainen toimitus.

Lisätiedot

Koko

L/XL, S/M