Tuplahierontapallo

13,90  sis. alv

Tuplahierontapallo on kompaktin kokoinen, ja se on helppo ottaa mukaan matkalle tai kulkee treenikassissa kätevästi.

Tuplahierontapallo tai Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Tuplapallolla voit käsitellä selkärankaa, pohkeita, akillesjännettä sekä jalkapohjien kalvoja. Erittäin tehokas apuväline omatoimiseen lihashuoltoon. Pallolla pystyy helposti hoitamaan yksittäisiä kipupisteitä ja syvällä olevia lihaskipuja.Tuplahierontapallo toimii myös hyvin esimerkiksi selkähierontaan, koska saat hierontapisteet symmetrisesti rangan molemmille puolille.

Triggerpiste on ärtynyt kohta kireässä lihaksen säikeessä, joka sijaitsee muutoin normaalissa ja rentoutuneessa lihaksessa. Ärtynyt piste on joko lihaksessa tai lihaskalvossa (fascia), joka ympäröi lihasta.Triggerpisteet voivat aiheuttaa myös heijastuvaa kipua.

Omatoimisella kehonhuollolla parannat urheilusuorituksia.Kun lihas on jumissa ei sillä ole tilaa kasvaa ja kehittyä. Kun lihas on auki saat parempia tuloksia. Paremmat liikeradat, saat tuntuman lihakseen. Voimaharjoittelussa usein myös lisää painoja liikkeeseen. Tuplahierontapallo on hyvä kehonhuoltoväline omatoimiseen lihashuoltoon millä saat jumit auki.

Tuplahierontapallo soveltuu myös parantamaan työergonomiaa. Kun paikat ei ole jumissa sujuu työt myös paremmin. 
Katso käyttö-ohje :
Selän jumit auki tuplafasciapallolla:
Säären ja pohkeiden jumit auki tuplafasciapallolla:
Super J Kaupasta kaikki kehonhuoltoon.
Postikulut 6,90€
yli 50€  tilauksiin ilmainen toimitus.

Lisätiedot

Koko

Oranssi, Pinkki