Someniska kuntoon-videokurssi. Istumatyöläisille ja somettajille.

69,00  sis. alv

Someniska kuntoon-videokurssi. Istumatyöläisille ja somettajille.

Opi selättämään omat jumit!

Onko sinulla työ missä joudut istumaan paljon?

 Tuntuuko siltä että niskat ja hartiat on kokoajan ihan juntturassa?

 

Istuminen heikentää terveyttämme. Se lisää sydänsairauksien riskiä, diabetesta, masennusta ja ylipainoa. Istumisesta ja liikkumattomuudesta aiheutuvat kulut tulevat kalliiksi sekä yhteiskunnalle että työnantajalle. Huonot työasennot aiheuttavat lihaskireyksiä, jotka heikentävät työtehoa ja pahimmillaan johtavat sairaslomaan.

Jo pienellä taukojumpalla sekä venyttelyllä on iso merkitys terveydellesi, yleisvireydellesi sekä työtehollesi.

Someniska kuntoon -videokurssi on suunniteltu juuri sinulle somettaja, tietokonenörtti, toimistorotta, ajoneuvonkuljettaja... Kaikille, jotka joutuvat istumaan pitkään ja ehkä jopa huonossa asennossa pitkiä aikoja.

Tällä kurssille et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta liikunnasta. Kurssia suorittaessasi et tarvitse mitään apuvälineitä. Halutessasi voit käyttää jumppamattoa. Harjoitukset voit tehdä missä vain, milloin vain. Tarvitset vain kärsivällisyyttä ja positiivisen asenteen.

Taukojumpan hyödyt:

- parantaa verenkiertoa

- pistää aineenvaihdunnan liikkeelle

- estää lihasjumien syntymistä

- parantaa liikkuvuutta

- vähentää päänsäryn ja migreenin syntymistä

- vähentää lihaskireyksistä johtuvia sairaslomia

- parantaa työtehoa

- parantaa elämänlaatua

Kurssi sisältää: taukojumpan, kesto 2,44 min, venyttelyvideon, kesto 4,47 min, bonusvideon ja ohjeita.

Maksutavat: Pankkikortti/luottokortti, Klarna ( maksa myöhemmin/osissa), Epassi, Smartum

Huom!!!!

Jos haluat maksaa  edenredillä , eazybreakilla :

Maksa edebredin tai eazybreakin sivuston kautta. Ota kuitista näyttökuva ja lähetä se minulle sähköpostiin: johanna@superj.fi

Saat kirjautumislinkin 24h sisällä.

Yrityksille myynnissä Someniska kuntoon- yrityspaketti, joka parantaa koko henkilökuntasi terveyttä. Sijoitus maksaa itsensä takaisin moninkertaisena. Laita spostia johanna@superj.fi ja kerro henkilökuntasi koko, niin lähetän sinulle tarjouksen.

Tuotteella 100% tyytyväisyystakuu.

Käyttäjäkokemuksia:

Johannan neuvot on ollu mulle tosi tosi hyviä, koska mä joudun käyttämään puhelinta työssäni koko ajan. Se taitaa olla tällähetkellä mun päätyöväline. Välillä kun istutaan lentokoneessa ja autossa, kahvilassa ja missä vaan, ei tajuakkaan miten niskat ja yläkroppa menee ihan jumiin. Mutta mulle Johannan Someniska kuntoon-videokurssi on aukassut vähän tähän mun niskahartia ongelmaan ja jeesannut mua tosi kovasti saamaan normaali kunnon takaisin, ja jäykkyydet pois. Suosittelisin tätä kaikille ketkä tähän törmää, nimittäin tämä ei ole mitään bullshittia.

Narinder Singh, Sarjayrittäjä

Itselläni aina jumissa ja välillä jopa kovaa päänsärkyä ja syy on että opiskelen ja työ jossa en kiinnitä huomiota missä asennoissa teen  someniska kurssista sain hyvät eväät tulevaan.. lyhyet videot ja rutiiniksikin muodostuneet liikkeet ovat auttaneet minua paljon en ole ylimääräistä särkylääkettä tarvinnut ja aion hyödyntää näitä jatkossakin  mikä ihaninta Videot jäivät minun omaan käyttöön enkä ole sidottuna mihinkään aikaan vaan saat mennä omaan tahtiin.

Susanna Ojalehto, opiskelija

Someniska kuntoon treenit on sujunut hyvin ja sain materiaaleista paljon hyviä ideoita siihen, miten verrytellä ja virkistäytyä ennen ja jälkeen tietokoneella vietettävien työpäivien, joskus jopa niiden aikanakin - mulle siis todella hyödylliset setit etenkin, kun en halua, että kuljen muutaman vuoden päästä aivan kyrmyssä!

Jenna / Purematta Paras

Urheilijana ja kovana somettajana, tää kurssi oli mulle tosi hyödyksi! Yllätti positiivisesti. Mulla on todella useasti paikat jumissa ja varsinkin hartiaseutu on todella raskaan olonen. Tein näitä harjoitteita päivittäin, välillä innostuin tekemään kolmekin kertaa päivässä😂💪🏽 ja nyt mulla on niiin kevyt olo hartioista! 

Omaan suosikkiin nous tää kallonpohja hieronta😍 aivan taivaallista!

Iida Tammi