Kompressiopolvituet, paineluokka 2 (20-30MMHG), Tritanium

44,90  sis. alv

Kotimainen Tritanium Finland on tuonut markkinoille uudenlaiset kompressiopolvituet, joiden käytöstä voivat hyötyä lähes kaikki erilaisista polvikivuista ja -ongelmista kärsivät henkilöt. Näissä keskivahvan / vahvan paineluokan eXtend – kompressiopolvituissa on tieteellisesti optimoitu asteittainen kompressiopaine (20-30mmHg), jonka myötä tukien käytöllä voidaan mm. vähentää erilaisia polven alueen kipuja, tehostaa vammojen jälkeistä kuntoutumista sekä ennaltaehkäistä rasitusvammoja. Lisäksi kompressiopolvitukien käytöstä voidaan hyötyä esim. leikkauksien ja vammojen jälkitilojen kuntouttamisessa. Tuet sopivat naisille sekä miehille ja ne ovat helposti puettavat.

Kompressioluokka 2

HUOM! Pakkaus sisältää yhden parin eXtend -polvitukia

Kotimaista suunnittelua olevien eXtend –polvitukien valmistuksessa on käytetty viimeisintä huipputeknologiaa ja alunperin polvituet suunniteltiin pelkästään urheilijoita varten, mutta niiden antama hoitovaste havaittiin erinomaiseksi myös erilaisten polven alueen kiputilojen hoitamisessa sekä vammojen jälkeisessä kuntoutumisessa. Tieteellisesti optimoidun kompressiopaineen (20-30mmHg) ansiosta tuet vähentävät polvinivelen kuormitusta ja tukien avulla voidaan helpottaa niin akuutteja kuin kroonistuneitakin polven alueen kiputiloja. Polvituet toimivat myös erinomaisesti esim. rasitusvammoja ennaltaehkäisevässä käytössä. Laadukkaiden ja iholle miellyttävien materiaalien sekä saumattoman rakenteen ansiosta tukien käyttömukavuus on erinomaisen hyvä. Kompressiopolvitukien käytöllä voidaan:

 • vähentää polven alueen erilaisia kiputiloja (esim. nivelrikko- ja kulumamuutokset, vammojen jälkitila)
 • hoitaa ja ennaltaehkäistä rasitusvammoja (hyppääjän- ja juoksijan polvi yms.)
 • vähentää ja ennaltaehkäistä turvotusta (esim. leikkausten jälkeinen post-operatiivinen hoito)
 • nopeuttaa ja tehostaa vammojen / leikkausten jälkeistä kuntoutumista

Huom! eXtend – kompressiopolvituet ovat ohutta (n. 1-2mm) ja kestävää korkealaatuista nylon-pohjaista materiaalia ja ne soveltuvatkin erinomaisesti käytettäväksi myös yhdessä useimpien markkinoilla myytävien perinteisten polvitukien kanssa, mahdollistaen samalla entistä paremman ja miellyttävämmän käytön polvituille. Tukien käytöstä hyötyvät käytännössä kaikki polvikivuista kärsivät henkilöt ja polvituet auttavat myös epämääräisten polven alueen kiputilojen sekä vammojen kuntoutuksessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai niiden valintaan liittyen, voit jättää yhteydenottopyynnön asiantuntijallemme tällä lomakkeella.

Käyttö:

 • Voidaan pukea mihin vuorokauden aikaan tahansa
 • Pukemisohje: pue ja riisu polvituet "rullaamalla", ÄLÄ yläresorista vetämällä. HUOM! Polvituet tulee pukea riittävän ylös, niin että polven keskikohta (polvilumpio) tulee tuen etuosan kuvion alareunaan. Pue tuet AINA ihoa vasten, eli älä jätä esim. lahjetta tms. puristavan tuotteen alle.

Kokotaulukko:

 

Koko Pohje (cm) Reisi (cm)
XS 21-27 36-44
S 27-33 42-50
M 31-39 50-58
L 38-44 58-66
XL 43-49 66-74
XXL 48-55 74-83

 

Mittausohje: Ota mitat pohkeen ja reiden paksuimmasta kohdasta seisten ilman lihasjännitystä, reiden ympärysmitta on valintakriteerinä tärkeämpi. Jos olet epävarma oikean koon valitsemisen suhteen, niin voit ottaa yhteyttä asiantuntijaamme.

Tuotetiedot:

 • Tieteellisesti optimoitu asteittainen 20-30mmHg kompressiopaine
 • Saumaton rakenne ja ensiluokkaiset materiaalit, jotka maksimoivat käyttömukavuuden ja kulutuskestävyyden
 • Anatominen muotoilu: mukautuu nivelen liikkeisiin eikä rajoita nivelen liikettä
 • Materiaali: Nylon 72% / Invista Lycra® 28%
 • 5 kokoa: XS – XL (oikea koko valitaan taulukosta ohjeiden mukaan)
 • Pakkaus sisältää yhden parin eXtend -polvitukia
 • Värivaihtoehdot: Musta
 • Valmistaja: Tritanium Finland

 

Pesuohje:

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL