Venyttelyvyö Streching Belt, Gymstick

13,90  sis. alv

 Venyttelyvyö Streching Belt, Gymstick

Sisältääkö arkesi paljon paikalla oloa? Istumista , seisomista tai makaamista?

Sillon kehonhuoltoa kannattaa tehdä useamman kerran viikossa. Kevyttä kehonhuoltoharjoittelua kannattaa tehdä vaikka päivittäin.

Liike voitelee kehoa ja ylipäätänsä sen toimintakykyä.

Kaipaatko tehostettuja venytyksiä?  Venyttelyvyö on sinulle joka haluat saada tehokkaita venytyksiä.

Päivittäinen venyttely on hyödyllistä koko kropalle. Kuten todettua, liikkuvuutta parantavat myös dynaamiset lämmittelyt ja täyden liikeradan harjoitteet, kuten täyden liikeradan askelkyykky.Venyttelyn tarkoituksena on palauttaa lihaksen lepopituus, edistää sen aineenvaihduntaa, ylläpitää nivelen liikelaajuutta ja ehkäistä rasitusvammoja. Venyttelyllä voi myös tarvittaessa lisätä lihaksen lepopituutta ja siten myös nivelen liikelaajuutta. Joustavat ja vahvat lihakset auttavat myös säilyttämään selän luonnollisen ryhdin. Lisäksi hyvä lantioseudun lihaskunto- ja liikkuvuus edistävät alaselän toimintakykyä.

Nykyaikana me istumme ja olemme paikoillamme paljon enemmän kun aikaisemmin. Ja yhä nuoremmat lapset ja nuoret istuu ihan liikaa. Ja sen huomaa jo niska-hartiaseudun kireyksissä ja ongelmissa.

Gymstick Venyttelyvyö on helppokäyttöinen koko kehon liikkuvuuden parantaja mikä auttaa tekemään entistäkin tehokkaampia passiivisia venytyksiä. Kehitä parempi liikkuvuus, liikelaajuus, vähennä nivelten jäykkyyttä ja palaudu nopeammin. Kun käytät hihnaa säännöllisesti vähennät myös loukkaantumisriskiä. Useampi lenkki venyttelyhihnassa mahdollistaa useita erillaisia otteita sekä kertoo liikkuvuuden kehittymisestä.

Tuotetiedot

  • Sisältää: Venyttelyhihnan (180cm / 10 lenkkiä).

Materiaaali: PP ja kumi

 

Super J Kaupasta kaikki kehonhuoltoon.

 

Toimituskulut 6,90€

yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!i