Maitohappobakteeri +Lactospore & Boulardii 60 kaps , Puhdistamo

18,50  sis. alv

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Maitohappobakteeri +Lactospore & Boulardii 60 kaps , Puhdistamo

 

  • Tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside®boulardii-hiivalajia
  • Erittäin vahva
  • Lisä- ja täyteaineeton
  • Erinomainen imeytyvyys
Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria ja Lynside® boulardii-hiivalajia. Itiömuotoinen LactoSpore® -maitohappobakteeri on huomattavasti vahvempi kuin useimmat tavanomaiset maitohappobakteerikannat. Spore-muotoisena tämä maitohappobakteeri kestää myös todella hyvin vatsahappoja ja kiinnittyy tehokkaasti haastavimmissakin olosuhteissa. Lynside® boulardii-hiivalaji on laajasti tutkittu sekä patentoitu kanta.
Molemmat selviytyvät rajuimmissakin olosuhteissa: vatsahapot tai entsyymit eivät ole ongelma tälle parivaljakolle! Kapselin vaikuttavat ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja niiden vaikutus alkaa nopeasti. Tuote on parhaimmillaan käytettynä kuuriluontoisesti ennen ulkomaanmatkoja ja niiden aikana, antibioottikuurien yhteydessä sekä silloin kun vatsa tuntuu temppuilevan.
Täysin gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.
 
Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos: 1–2 kapselia tarvittaessa. Kapseli voidaan niellä sellaisenaan veden kanssa, tai se voidaan avata ja ripotella ruokaan, juomaan tai suoraan suuhun. / 1–2 kapslar vid behov. Kapseln kan sväljas som sådan med vatten eller öppnas och innehållet strös i mat, dryck eller direkt i munnen. Lynside® S. boulardii: 250 mg (5 miljardia CFU) LactoSpore® B. coagulans: 100 mg (1,5 miljardia CFU)
Ainesosat: Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-jauhe (kookoksesta), fermentoitu L-leusiini (kasviperäinen). Kapseli: Selluloosa, vesi. Sisältää maitoa. Ingredienser: Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-pulver (av kokos), fermenterad  L-leucin (vegetabiliskt).  Kapsel: Cellulosa, vatten. Innehåller mjölk.
Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus
Pakattu / Förpackade: Suomi / Finland Alkuperämaa / Ursprungsland: Hollanti / Nederländerna
Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

 

 

Tutustu myös valikoiman muihin vitamiineihin ja terveystuotteisiin.

Postikulut 6,90€
yli 50€  tilauksiin ilmainen toimitus.